Fönster & Dörrar

Brett produktutbud

Vi på Nya Glasmästeriet strävar efter att vara det naturliga valet vi köp av fönster och dörrar. Oavsett om Du ska köpa ett fönster, eller en komplett uppsättning till huset vill vi genom personligt engagemang, kunskap och erfarenhet guida Dig till rätt produkt. Genom att vi saluför och i utställningen visar flera fabrikat har vi goda möjligheter att tillgodose Ert behov och önskemål. Välkommen till vår utställning för rådgivning och offert. De tillverkare som presenteras nedan är de vi säljer i störst utsträckning. Vi har dock möjlighet att hjälpa Dig även med andra fabrikat.

 

Nya Glasmästeriet är till exempel återförsäljare för tillverkare specialicerade på specialformade (runda, halvrunda, trekantiga m.fl.) fönster, samt fönster och portar inriktade på stall och verkstadsmiljöer. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Offert & Montage

Genom samarbete med lokala hantverkare med goda referenser kan vi tryggt leda Ditt fönster-/dörrbyte från första frågeställningen till färdig installation. Genom att använda lokal leverantör och installatör kan Du handla dörrar och fönster till förmånligt pris utan att tumma på tryggheten. Vi finns tillgängliga i Din närhet hela tiden fram till dess att installationen är färdig och även framöver om Du behöver någon reservdel eller annan support. Vi lämnar gärna kostnadsfri offert och referenser, samt gör hembesök om Du så önskar.

 

Fönster

SP-fönster

SP tillhör en av de absolut största tillverkarna i Sverige och har en lång tradition av fönstertillverkning. Ett komplett produktprogram erbjuder kopplade fönster med kittad spröjs till svanen-märkta isolerglasfönster med aluminiumbeklädd utsida och låga U-värden. Därutöver finns skjutpartier, ytterdörrar och en mängd tillbehör. En storsäljare de senaste åren är Balans-serien för Dig som önskar ett högpresterande fönster med litet underhållsbehov.

 

www.spfonster.se 

Tanumsfönster

Sveriges vackraste fönster? TanumsFönster tillverkar fönster med högt ställda krav på kvalitet och utseende. Att i isolerglasen använda vit distanslist och på fönstren vita droppbleck är exempel på detaljer som tillsammans skapar ett attraktivt fönster. TanumsFönster är även ensamt om att erbjuda isolerglasfönster med "genomgående" fast spröjs. Om du istället önskar löstagbar spröjs tillverkas den av en snygg och formstabil aluminiumprofil. TanumsFönster levererar standardprodukter med låga U-värdet 1,0 W/m2, K (gäller 3-glas isolerglas).

 

www.tanumsfonster.se 

Westcoast windows

Genom att kombinera en insida av trä och vädertåliga smäckra aluminumprofiler på utsidan erhålls ett slitstarkt fönster med modernt utseende. Väljer du den allmogeprofilerade insidan bibehålles en traditionell interiör. Om Du hellre önskar ett modernt och stramt utseende i ditt hem väljs den raka profilen. Westcoast Windows erbjuder god flexibilitet bl.a. genom att kostnadsfritt måttanspassa dina fönster. Likaså kan i en gemensam karm olika fönstertyper kombineras såsom karmfast, sidohängt och glidhängt fönster.

 

www.westcoastwindows.se

 

 

 

Dörrar

 

Vi saluför även inner- & ytterdörrar från följande tillverkare;

 

 

 www.diplomatdorrar.se

 

www.spfonster.se

 

www.bordorren.se

 

www.lursdorr.com

 

T:   0171-24 000
F:   0171-855 55
E:   info@nyaglas.se
A:   Torggatan 15, 749 35 ENKÖPING
Ö    Mån-Fre: 07:00 - 17:00
       Lör-Sön: Stängt