Inglasning & Uterum

Måttanpassade uterumspartier

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet med balkong har vi möjlighet att förse Dig med ett glasrum. Vi bollar gärna idéer med Dig oavsett om vi ska leverera ett "nyckelfärdigt" glasrum, eller ska agera "materialleverantör" till Dig eller Din snickare. Ditt inglasade extrarum kan bestå av enkelglaspartier eller isolerglaspartier beroende på om du vill kunna njuta av inglasningen under hela året, eller från vår till höst.

 

Vi saluför och monterar uterumspartier från flera olika leverantörer beroende på vilket utseende och vilken funktion som tilltalar Dig. Välkommen in till vår utställning så visar vi gärna närmare vilka möjligheter som ges. Allt vi säljer måttanpassas på milimetern efter just Dina mått. Likaså kan Du välja mellan olika typer och färger på både profiler och glas. När alla mått finns framme och alla val är gjorda tar vi fram glas och aluminium för att tillsammans med övriga detaljer tillverka just Dina partier. Längre ner på sidan visas ett urval av inglasningar och uterum vi varit involverade i.

 

Uterumstak 

Naturligtvis kanvi tillhandahålla såväl kanalplasttak (tjocklek 16 till 50 mm) som glastak till ditt glasrum. Kom in så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns!

 

 

Santex 

Utöver de typer av glaspartier vi bygger själva (se exempel nedan) är vi återförsäljare för Santex som levererar uterum av högsta klass. Via Santex har vi tillgång till branschens bredaste utbud av uterum. Vänligen kontakta oss för rådgivning och offert. Vi har även möjlighet att ombesörja montage av Ditt uterum. 

 

Santex har i sitt produktutbud;

- Skjupartier av aluminium (enkelglaspartier och isolerade partier).

- Fasadpartier i form av vikpartier och skjutpartier av (trä/aluminium)

- Kompletta (och exaktkapade) stommar

- Isolerade plast- och glastak

- Byggsatser för grund

- Solskydd till uterummen

 

Utöver förstklassiga uterumsprodukter har Santex en erfaren konstruktionsavdelning som väntar på att få rita just Ert drömrum.

 

På Santex hemsida kan Du både läsa mer om produktprogrammet och även göra en skiss av Ditt uterum. Se www.santex.se för mer information. Kontakta oss gärna för hembesök och kostnadsfri offert.

 

 

Nedan visas exempel på inglasningar och uterum vi varit involverade i.

 

Referensbilder

Inglasningar

 

 

 

 

   

   

Uterum 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T:   0171-24 000
F:   0171-855 55
E:   info@nyaglas.se
A:   Torggatan 15, 749 35 ENKÖPING
Ö    Mån-Fre: 07:00 - 17:00
       Lör-Sön: Stängt