Glas på företaget

Precis som i våra hem märks en ökad användning av glasprodukter och glaslösningar i företagsmiljöer. Nedan visas exempel på vad vi erbjuder. Varmt välkommen in för att diskutera dina önskemål och idéer!

 

Glasväggar

Önskas avskilda kontorsrum i Era lokaler har vi lösningar för både fasta väggar och olika typer av dörrar. För att skapa avskildhet finns olika typer av ljuddämpande glas. I exemplet här har vi även monterat dekorfilm. 

 

 

  

Glasrum

Här visas ett rum vi byggt av vita aluminiumprofiler och glas komplett med tak. Rummet ska användas som mätrum. 

 

 

Skjutluckor

Genom att montera en glasskjutlucka i Er reception ökas säkerheten samtidigt som det skapar en bekvämare och tryggare arbetsplats utan distans till kunden. Skjutluckor finns både med och utan motorer.

 

 

 

 

Foto: Svalson 

Glasdörrar

Önskas glasdörrar i hemmet eller på kontoret har vi många alternativ. Dels finns sidohängda glasdörrar monterade i träkarm, dels finns skjutdörrar i en rad utföranden. Vi tillhandahåller även glasdörrar att montera i Dina befintliga dörrkarmar. Genomgående för alla typer är hög kvalitet i kombination med modern stilren design.

 

  

Foto: GSAB

Fix-points

För att montera plast eller glas med en distans från underlaget kan s.k. fix-points användas. Dessa kräver att glasen förses med hål i passande storlek. Exempel på användningsområden är montering av liggande glas på skärmtak, stående glas på diskar, namnskyltar etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasräcken

Vi kan erbjuda glasräcken av många olika slag. Oavsett om du redan har stolpar av trä eller stål du vill komplettera med glas och klämfästen, eller om du söker en komplett lösning med stolpar har vi ett brett produktutbud. Såväl stolpar som glasfästen (klämfästen) finns i olika utföranden. Räckena kan även levereras med eller utan handledare. Glasräcken kan monteras både inom- och utomhus. Glasen kan vara klara, tonade, frostade eller försedda med färg eller mönster.

 

 

Ovan visas ett glasräcke komplett med rostfria stolpar, klämfästen och rostfri handledare. Stolparna är i detta fall skruvade från sidan.

Entrétak

Betydelsen av en välkomnande entré kan inte överskattas. Med ett entrétak av glas skapas en ljus, modern och skyddande lösning. Vi kan tillhandahålla kompletta lösningar eller bara glas och fästen utifrån ert önskemål.

  

Foto: Pauli

T:   0171-24 000
F:   0171-855 55
E:   info@nyaglas.se
A:   Torggatan 15, 749 35 ENKÖPING
Ö    Mån-Fre: 07:00 - 17:00
       Lör-Sön: Stängt