Glasmästeri

 

Glasmästeri är ett vitt begrepp som omfattar allt från glas-skärningar av små glasrutor och glasning av fönsterbågar till montering av brandskyddsglas och montering av stora skyltfönster. Under rubriken "Produkter" visas delar av vårt produktutbud.

De glas vi hanterar i den dagliga verksamheten levereras i stora lagerformat som skärs ner i storlekar för att passa Ditt behov. Vi har ett brett utbud i vårt glaslager och med vår utrustning har vi även möjlighet att utföra bearbetningar.

 

Om Ditt behov inte täcks av de lagerförda glasen beställer vi gärna hem det glas som bäst lämpar sig för Dina behov och önskemål. Vi har många typer av glas att beskåda i vår utställning.

 

Vi kan även leverera och montera isolerglas och härdade glas för ökad säkerhet.

 

Till dina glas kan vi naturligtvis leverera en mängd olika tillbehör som exempevis kitt, olika typer av silikoner eller gummilister etc.

Utöver glas i alla dess former lagerför vi olika typer av plaster (Plexiglas, Polycarbonat, Styrenplast, m.fl.). Kontakta oss gärna för rådgivning kring vilken typ av plast som bäst kan svara upp mot aktuella behov.

Produktutbudet omfattar även aluminiumprofiler i många olika utföranden.

 

Vi lagerför de vanligast förekommande profilerna. Om du behöver en profil vi inte lagerför kan vi snabbt få den levererad från vår grossist.

Våra montörer har vana att finna lösningar på Dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om service på befintliga produkter eller nyinstallation. 

 

Om du har oturen att drabbas av inbrott eller skadegörelse utanför våra ordinarie öppettider är Du välkommen att ringa vår glasjour.

 

Jour dygnet runt: 0171-24 000

 

T:   0171-24 000
F:   0171-855 55
E:   info@nyaglas.se
A:   Torggatan 15, 749 35 ENKÖPING
Ö    Mån-Fre: 07:00 - 17:00
       Lör-Sön: Stängt